I

 

Het maken van een content kalender is moeilijk. Hoeveel tekens mag een post van LinkedIn bevatten? Wat is een goed tijdstip om te posten op Facebook? Hoe vaak moet je überhaupt posten? En op welk kanaal? In deze blog geef ik jou de handvatten voor het maken van een goede content kalender en een template!

In onze digitale wereld worden persoonsgebonden data met ongekende snelheid verzameld. Vandaag, 25 mei, is de General Data Protection Regulation van kracht! Waar liggen de kansen voor online marketeers?

Wat is Growth Hacking?

vrijdag, 18 mei 2018 / Geschreven door /

Je hoort het woord steeds vaker langs komen "Growth Hacking". Alleen wat houdt het nou precies in? Growthhacking is een mindset en wat voor een? Dat lees je in deze blog. 

 

25 mei is de nieuwe wetgeving rondom GDPR/AVG van kracht. Milou (onze Digital Content Creator) en ik zijn hier hard mee aan de slag gegaan en hebben er van alles voor gemaakt (blogserie, vlog, slideshare, etc.). Om te beginnen wat zijn dé highlights die je moet weten rondom deze wet?

 

Je hebt de term "SEO" vast wel een keer langs horen komen op de werkvloer, alleen heb je er nog geen kaas van gegeten. Toch is het belangrijk dat je de basisregels van SEO op een rijtje hebt. 

Je profielfoto is dé eerste indruk die met je LinkedIn profiel maakt. Recruiters en potentiële klanten kijken daar als allereerste naar. Daar moet je dus op voorbereid zijn!

Webcare is belangrijk, zeker als je een community rondom je bedrijf wilt bouwen. Veel bedrijven weten niet hoe ze ermee om moeten gaan. In deze blog een how-to!

Op Facebook kun je al een tijdje live streamen.
Leuk om te gebruiken op het evenement van jouw bedrijf. Alleen hoe zet je een goede live stream neer? 

Contact

+31 6 191 796 91