I

Hoe schrijf je een goede headline?

dinsdag, 18 september 2018 / Geschreven door /

Een goede headline schrijven is een skill. Je hebt niet veel tekens, dus hoe doe je dat? Lees het in deze blog!

Hoe start je een blog? 6 tips!

donderdag, 09 augustus 2018 / Geschreven door /

Voor iedere schrijver die wat meer overzicht kan gebruiken (en geloof me, dat kunnen we allemaal). Volg deze stappen en jouw blog wordt nóg beter en interessanter. 

Hup, in de prullenbak ermee.

 Wanneer online marketeers aan het woord zijn, kunnen ze nog wel eens in het "Chinees" praten: CPM, CTR, CLP... Wat bedoelen ze nou?! In deze blog vind je de betekenissen van de belangrijkste online marketing afkortingen!

Een vacature schrijven is niet even easy-peasy-lemon-sqeezy. Zeker als het gaat om een online vacature, gezien de spanningsboog van websitebezoekers erg kort is. Dus, hoe doe je dat nou goed? Lees het in deze blog!

We kunnen er de laatste tijd bijna niet omheen: de opkomst van kunstmatige intelligentie, robots en chatbots die je 24/7 te woord staan.

 

Het vinden van de balans, en dus de perfecte tone of voice is vaak een uitdaging. Deze 4 stappen zullen je er een handje bij helpen. 

 

Op Facebook adverteren lijkt zo makkelijk... Je klikt naast je bericht op "Promoot" vult je doelgroep in en gaan! Likes stromen binnen, alleen levert dat geen conversie op... Hoe kan dat nou? Dat lees je in deze blog!

Het maken van een contentkalender is moeilijk. Hoeveel tekens mag een post van LinkedIn bevatten? Wat is een goed tijdstip om te posten op Facebook? Hoe vaak moet je überhaupt posten? En op welk kanaal? In deze blog geef ik jou de handvatten voor het maken van een goede contentkalender en kun je gratis een template downloaden waarmee je gelijk aan de slag kunt!

In onze digitale wereld worden persoonsgebonden data met ongekende snelheid verzameld. Vandaag, 25 mei, is de General Data Protection Regulation van kracht! Waar liggen de kansen voor online marketeers?

Contact

+31 6 191 796 91

Met het invullen van dit formulier gaat u akkoord met het verwerken van uw data door deze website.