I

Social Media (6)

 

Op Facebook adverteren lijkt zo makkelijk... Je klikt naast je bericht op "Promoot" vult je doelgroep in en gaan! Likes stromen binnen, alleen levert dat geen conversie op... Hoe kan dat nou? Dat lees je in deze blog!

Het maken van een contentkalender is moeilijk. Hoeveel tekens mag een post van LinkedIn bevatten? Wat is een goed tijdstip om te posten op Facebook? Hoe vaak moet je überhaupt posten? En op welk kanaal? In deze blog geef ik jou de handvatten voor het maken van een goede contentkalender en kun je gratis een template downloaden waarmee je gelijk aan de slag kunt!

 

Je hebt de term "SEO" vast wel een keer langs horen komen op de werkvloer, alleen heb je er nog geen kaas van gegeten. Toch is het belangrijk dat je de basisregels van SEO op een rijtje hebt. 

Je profielfoto is dé eerste indruk die je op LinkedIn maakt. Recruiters en potentiële klanten kijken daar als allereerste naar. Daar moet je dus op voorbereid zijn!

Webcare is belangrijk, zeker als je een community rondom je bedrijf wilt bouwen. Veel bedrijven weten niet hoe ze ermee om moeten gaan. In deze blog een how-to!

Op Facebook kun je al een tijdje live streamen.
Leuk om te gebruiken op het evenement van jouw bedrijf. Alleen hoe zet je een goede live stream neer? 

Contact

+31 6 191 796 91

Met het invullen van dit formulier gaat u akkoord met het verwerken van uw data door deze website.