Scoren met content!

Bouw een sterke relatie op met content marketing

Wil jij jouw klanten meer waarde bieden? Dan moet je ze op-maat-gemaakte en relevante content, op het juiste moment en op het juiste kanaal aanbieden. Daarmee zorg jij ervoor dat jouw bedrijf top of mind wordt en blijft! Of het nu gaat om een betere zichtbaarheid, een sterkere community of meer klanten: met een sterke contentstrategie en slimme uitvoering lukt jou dat!

ik wil sterke content
cm-lp

Wat heb jij nodig?

Alles en iedereen is online. Digitale aanwezigheid alleen is niet meer genoeg. Jouw bedrijf moet er staan en wat te bieden hebben! Met goede content in de vorm van blogs, video, whitepapers en andere sales magnets is jouw bedrijf onderscheidend en maak jij het verschil! Een échte must is wel dat content zowel past bij jouw bedrijf en dat het in een bepaalde behoefte voorziet van jouw potentiële klanten. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Door een ijzersterke strategie op te zetten en aan de hand van de customer journey content in te zetten. Onze specialisten kunnen je hierbij helpen!

First things first

Jouw organisatie heeft content marketing nodig! Online aanwezigheid is belangrijker dan ooit en met content marketing blijf jij relevant voor jouw doelgroep. Je bouwt sterke relaties op, verzamelt meer leads en versnelt de customer journey! Hoe gaan onze specialisten dit voor jou aanpakken?

Oriënterend gesprek

Tijdens een oriënterend gesprek komen we erachter of we bij elkaar passen. Hoe werk jij en hoe werken wij? We leren elkaar kennen, slaan bruggen en managen verwachtingen over en weer. We bespreken hier jouw belangrijkste doelen en wij leggen je precies uit hoe wij deze kunnen behalen. Is het een match? Dan spreken we een brainstorm af!

Brainstorm

We pakken door op ons eerste gesprek en maken jouw doelen concreet in een creatieve brainstorm. Let’s get active! Aan de hand van onze methodiek gaan we met pen, papier, post-its en whiteboards aan de slag om zoveel mogelijk ideeën te verzamelen voor het behalen van jouw doelen.

Plan de campagne

De brainstorm toveren we om tot een duidelijke en actiegerichte strategie. In deze strategie staat het stappenplan van onze werkzaamheden. Hierin staat overzichtelijk hoe we jouw doelen gaan behalen en wat we daarvoor gaan doen. Whitepapers, FAQ’s, SEO-proof bloggen en diepte-interviews: we matchen onze skills met jouw doelen!

We put the work in!

Wij gaan aan de slag met de voorbereidingen. Onderzoeken, interviewen, schrijven, leren, optimaliseren en door!

Happy?

If you’re happy, we’re happy. Wij analyseren de performance van de content en sturen jou in overleg maandelijks of ieder kwartaal onze analyses en optimalisatietechnieken op. Klaar voor de volgende stap? Wij ook!

Want to rock with content?

Waarom jouw bedrijf content marketing nodig heeft, is heel simpel:

  • Groei in zichtbaarheid, naamsbekendheid, bezoekers en conversies
  • Passende content op basis van de customer journey
  • Uitgroeien tot een autoriteit binnen jouw vakgebied
  • Engagement en binding met jouw doelgroep
  • Meer terugkerende bezoekers naar jouw website
ik wil sterke content
animation