Zorg dat jouw e-mails niet meteen in de prullenbak verdwijnen!

Meer dan alleen de inbox halen?

E-mail marketing is tot de dag van vandaag nog steeds de meest gebruikte marketingtool om klanten te bereiken. Het schrijven van een e-mail is vaak niet het probleem, maar hoe zorg je ervoor dat jouw e-mail het effect heeft dat jij voor ogen hebt? Zijn jouw e-mails al aangepast op de customer journey? Maak je al gebruik van marketing automation? Om meer uit je e-mail marketing te halen, heb je meer nodig dan alleen tekst. Daar zijn wij voor!

Ik wil scoren in de inbox
em-lp

Wat heb jij nodig?

Het voordeel van e-mailmarketing is dat je al gegevens hebt van klanten of potentiële klanten. Je beschikt over een database die je kunt gebruiken voor e-mailmarketing. Wat jij nodig hebt, is de meest effectieve manier om deze e-mails op jouw (potentiële) klanten in te zetten. Je hebt verschillende e-mails nodig voor de diverse fasen in de customer journey. Met een marketing automation zorgen wij ervoor dat processen worden geautomatiseerd, wat jou veel tijd en geld bespaartTot slot rolt er uit onze creatieve vingers een ijzersterke e-mail copy en activerende campagnes!

First things first! 

Ben jij klaar om meer klanten uit e-mailmarketing te halen? Bestaande klanten zullen sneller weer iets wat van je afnemen dan nieuwe klanten, en dit wordt versterkt met e-mailmarketing! 

Oriënterend gesprek

Tijdens een oriënterend gesprek komen we erachter of we bij elkaar passen. Hoe werk jij en hoe werken wij? We leren elkaar kennen, slaan bruggen en managen verwachtingen over en weer. We bespreken hier jouw belangrijkste doelen en wij leggen je precies uit hoe wij deze kunnen behalen. Is het een match? Dan spreken we een brainstorm af! 

Brainstorm

We pakken door op ons eerste gesprek en maken jouw doelen concreet in een creatieve brainstorm. Let’s get active! Aan de hand van onze methodiek gaan we met pen, papier, post-its en whiteboards aan de slag om zoveel mogelijk ideeën te verzamelen voor het behalen van de doelen.

Plan de campagne

De brainstorm toveren we om tot een duidelijke strategie. In deze strategie staat overzichtelijk hoe we jouw doelen gaan behalen, hoe we e-mailmarketing voor jouw bedrijf gaan optuigen en welke skills we daarvoor gaan inzetten. 

We put the work in

Wij gaan aan de slag met de voorbereidingen. Bouwenschrijvenautomatiserenoptimaliseren; alles wat jouw bedrijf nodig heeft!

Happy?

If you’re happy, we’re happy. In overleg sturen we jou op de afgesproken momenten updates over de performance van jouw e-mailcampagnes. In onze wekelijkse mini-update visualiseren we de belangrijkste resultaten met KPI’s en na elke campagne sturen we je een uitgebreide analyse van de performance. Klaar voor de volgende campagne? Wij ook! 

Want to rock with E-mailmarketing?

Waarom jouw bedrijf e-mailmarketing nodig heeft, is heel simpel:

  • E-mailmarketing kan geautomatiseerd worden 
  • Doelgroep segmenten opbouwen 
  • E-mail aansluiten op de customer journey 
  • Oude klanten keren sneller terug
  • Gemakkelijk te personaliseren
  • Boodschap beland meteen op de juiste plek
  • Goede return on investment
Ik wil scoren in de inbox
animation