Scoren met Google Adverteren!

Hoger ranken in Google?

Het grootste deel van de Nederlanders gebruikt Google nog steeds als primaire zoekmachine. Adverteren in het Google netwerk is niet voor niets erg populair. Je bent misschien al bekend Google Ads, maar wordt jouw budget ook optimaal benut? Komen er voor jou genoeg conversies uit? Onze SEA-specialisten zijn dagelijks bezig met Google Ads accounts en hebben de kennis in huis om jouw campagnes te bouwen, beheren en optimaliseren.

ik wil hoger in Google
google adverteren

Wat heb jij nodig?

Of je al een Google Ads account met lopende campagnes hebt of wilt gaan beginnen met adverteren op Google, we got your back. SEA (Search Engine Advertising) is dé manier om op een snelle manier zichtbaar te zijn voor jouw potentiële klanten. Het aanzetten van een advertentie met Google Ads is geen rocket science, maar vindbaar zijn bij de juiste doelgroep tegen de laagste kosten per conversie is de uitdaging. Je wilt natuurlijk dat jouw campagnes meer opbrengen dan dat ze kosten. Hier hebben wij een strategie voor en deze zetten wij graag voor jou in!

First things first! 

Net als kinderen, kamerplanten en collega's, heeft een Google Ads account dagelijks liefde en aandacht nodig om te groeien. Om ervoor te zorgen dat een Google Ads account kan groeien, volgen wij een aantal stappen voor het ultieme resultaat. 

Oriënterend gesprek

Tijdens een oriënterend gesprek komen we erachter of we bij elkaar passen. Hoe werk jij en hoe werken wij? We leren elkaar kennen, slaan bruggen en managen verwachtingen over en weer. We bespreken hier jouw belangrijkste doelen en wij leggen je precies uit hoe wij deze kunnen behalen. Is het een match? Dan spreken we een brainstorm af! 

Brainstorm

We pakken door op ons eerste gesprek en maken jouw doelen concreet in een creatieve brainstorm. Let’s get active! Aan de hand van onze methodiek gaan we met pen, papier, post-its en whiteboards aan de slag om zoveel mogelijk ideeën te verzamelen voor het behalen van jouw doelen.

Plan de campagne

De brainstorm toveren we om tot een duidelijke strategie. Daarin staat overzichtelijk hoe we jouw doelen gaan behalen, welke werkzaamheden nodig zijn en hoe de Google Ads campagne eruit komt te zien. Jij geeft ons een go om live te gaan!

We put the work in

Wij gaan aan de slag met de voorbereidingen! Bouwenanalyserenoptimaliseren; alles wat jouw campagne nodig heeft.

Happy?

If you’re happy, we’re happy. In overleg sturen we jou op de afgesproken momenten updates over de campagnes. In onze wekelijkse mini-update visualiseren we de belangrijkste resultaten met KPI’s en na elke campagne sturen we je een uitgebreide analyse van de performance. Klaar voor de volgende campagne? Wij ook!

Want to rock with Google Ads?

Waarom jouw bedrijf Google Ads nog heeft is heel simpel:

  • Nieuwe mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken 
  • Snel op de eerste pagina van Google en dus een groot bereik 
  • Inzichten in je kosten/opbrengsten voor adverteren op Google
  • Controle over je online advertentiebudget
  • Snellere verkopen aan klanten
  • Duidelijke rapportages met learnings die je in je hele organisatie kunt toepassen
ik wil hoger in Google
animation