Verkort je time to hire met recruitment marketing!

Op zoek naar de ideale kandidaat voor jouw vacature?

Wil jij de strijd op de arbeidsmarkt winnen en de beste kandidaten binnenhalen? Dan is het belangrijk dat je de geschikte mensen voor jouw vacatures bereikt en ze overtuigt om voor jouw bedrijf te kiezen! Met recruitment marketing bouw jij naamsbekendheid op en optimaliseer je jouw recruitment proces. Onze recruitment marketingspecialisten staan klaar om jouw volgende hire te vinden!

ik wil een korte time to hire
rm-lp

Wat heb jij nodig?

Naast goede employer branding helpt recruitment marketing jou om de juiste mensen te bereiken op het juiste moment. Zo kun jij je focussen op het echte werk: de beste kandidaten plaatsen. Met online recruitment campagnes, geautomatiseerde e-mails en ons eigen sollicitantendashboard heb jij overzicht over het hele recruitmentproces en blijf jij in control!

First things first! 

Om structureel de beste medewerkers aan te kunnen trekken, is een goede marketingstrategie essentieel. Om jouw candidate pool te vullen met de beste kandidaten volgen we een aantal stappen voor het ultieme resultaat.

Oriënterend gesprek

Tijdens een oriënterend gesprek komen we erachter of we bij elkaar passen. Hoe werk jij en hoe werken wij? We leren elkaar kennen, slaan bruggen en managen verwachtingen over en weer. We bespreken hier jouw belangrijkste doelen en wij leggen je precies uit hoe wij deze kunnen behalen. Is het een match? Dan spreken we een brainstorm af! 

Brainstorm

We pakken door op ons eerste gesprek en maken jouw doelen concreet in een creatieve brainstorm. Let’s get active! Aan de hand van onze methodiek gaan we met pen, papier, post-its en whiteboards aan de slag om zoveel mogelijk ideeën te verzamelen voor het behalen van jouw doelen.

Plan de campagne

De brainstorm toveren we om tot een duidelijke strategie. Daarin staat overzichtelijk hoe we jouw doelen gaan behalen, wat voor skills we daarvoor in gaan zetten en hoe jouw recruitment campagne eruit gaat zien. Jij geeft ons een go om live te gaan! 

We put the work in

Wij gaan aan de slag met de voorbereidingen. Onderzoeken, bouwen, schrijven, inplannen, analyseren; alles wat jouw recruitment proces nodig heeft!

Happy?

If you’re happy, we’re happy! In overleg sturen we jou op de afgesproken momenten updates over de recruitment campagnes. In onze wekelijkse mini-update visualiseren we de belangrijkste resultaten met KPI’s en na iedere campagne sturen we je een uitgebreide analyse van de performance. Klaar voor de volgende campagne? Wij ook!

Want to find the best candidate?

Waarom jouw bedrijf een recruitment marketing nodig heeft, is heel simpel:

  • Nieuwe mogelijkheden om je potentiële kandidaten te bereiken 
  • Mogelijkheid om jouw vacaturepagina's door ons te laten maken 
  • Direct inzicht in de status van jouw sollicitanten in ons dashboard 
  • Gepersonaliseerde en geautomatiseerde e-mails
  • Maandelijkse en uitgebreide analyse van jouw campagnes
  • Binnen no-time jouw volgende hire
  • Verbeter de candidate experience
ik wil een korte time to hire
animation