Wil jij meer bereik, hogere brand awareness of nieuwe klanten aantrekken?

Scoren met social advertising

Wil je meer zichtbaarheid, hogere engagement of kwalitatieve leads behalen? Social advertising is de perfecte manier jouw marketingbudget optimaal te benutten. Wij targeten op maat gemaakte campagnes en advertenties op jouw specifieke doelgroep en optimaliseren deze om jouw conversie een boost te geven!

ik wil scoren op social
sa-lp

Wat heb jij nodig?

Of je nu al een compleet ingerichte Business Manager op Facebook en Campaign Manager op LinkedIn hebt, of net begint met adverteren op social media: we got your back! Onze specialisten kunnen jouw social advertentiekanalen volledig inrichten op basis van jouw doelen en verder borduren op jouw al geboekte succes! Wij halen de meeste conversies uit jouw campagnebudget en mikken altijd hoger dan de gestelde doelen. Wij gaan voor het beste resultaat met het kleinste budget! 

First things first! 

Eigenlijk kan jouw organisatie niet zonder social advertising. Het aantal social media gebruikers blijft groeien en de concurrentie is gigantisch. Online zichtbaarheid is key! Hoe gaan onze specialisten dit voor jou aanpakken?  

Oriënterend gesprek

Tijdens een oriënterend gesprek komen we erachter of we bij elkaar passen. Hoe werk jij en hoe werken wij? We leren elkaar kennen, slaan bruggen en managen verwachtingen over en weer. We bespreken hier jouw belangrijkste doelen en wij leggen je precies uit hoe wij deze kunnen behalen. Is het een match? Dan spreken we een brainstorm af! 

Brainstorm

We pakken door op ons eerste gesprek en maken jouw doelen concreet in een creatieve brainstorm. Let’s get active! Aan de hand van onze methodiek gaan we met pen, papier, post-its en whiteboards aan de slag om zoveel mogelijk ideeën te verzamelen voor het behalen van jouw doelen.

Plan de campagne

De brainstorm toveren we om tot een duidelijke strategie. Daarin staat overzichtelijk hoe we jouw doelen gaan behalen, welke skills we daarvoor in gaan zetten en hoe we jouw social media campagnes in gaan richten. Jij geeft ons een go om live te gaan! 

We put the work in

Wij gaan aan de slag met alle voorbereidingenOnderzoeken, schrijven, designen, bouwen, optimaliseren, analyseren; alles wat jouw social media campagne nodig heeft!

Happy?

If you’re happy, we’re happy. In overleg sturen we jou op de afgesproken momenten updates over de performance van jouw e-mailcampagnes. In onze wekelijkse mini-update visualiseren we de belangrijkste resultaten met KPI’s en na elke campagne sturen we je een uitgebreide analyse van de performance. Klaar voor de volgende campagne? Wij ook! 

Want to rock on social media?

Waarom jouw bedrijf social advertising nodig heeft is heel simpel:

  • Nieuwe mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken 
  • Snel resultaat: of je doel nu bereik, engagement of conversies is 
  • Diepgaande analyses van je doelgroep en de resultaten van je social campagne 
  • Direct de zichtbaarheid van jouw bedrijf verhogen
  • Tracking van jouw doelgroep met bijvoorbeeld Pixel en Insight Tag
  • Goed voor zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Inspelen op verandering in koopgedrag
ik wil scoren op social
animation