Bouw een grotere naamsbekendheid, betere branding en online vindbaarheid op

Consequent met je social content

Een sterke aanwezigheid op social media is essentieel voor bedrijven die een merk uitdragenDat gaat verder dan een willekeurige post op dinsdagmiddag. Er hoort een strategie bij, met een duidelijke structuur, strakke planning en continue optimalisatie. Goede social media content helpt jouw bedrijf om jullie naamsbekendheid te verhogen en meer brand awareness en conversies te generen. Afhankelijk van hoe jij je bedrijf online wilt presenteren zetten wij content voor jou in!  

Ik wil consequente social content
smm-lp

Wat heb jij nodig?

Een contentkalender! Of je nou veel volgers hebt of net begint met social media, om betrouwbaarheid op te bouwen, dien je de juiste content op de beste momenten online te plaatsen. Plaats dus niet alleen foto’s van jezelf of alleen maar teksten. Een juiste balans tussen beeld, tekst en het delen van blogs zorgen dat je de juiste boodschap op het juiste moment levert. 

First things first! 

Welke content moet je plaatsen? Wanneer moet je deze content plaatsen? Welke kanalen zijn het beste voor jouw content en op welke tijdstippen? Wij zoeken dit allemaal voor je uit en gaan aan de slag: 

Oriënterend gesprek

Tijdens een oriënterend gesprek komen we erachter of we bij elkaar passen. Hoe werk jij en hoe werken wij? We leren elkaar kennen, slaan bruggen en managen verwachtingen over en weer. We bespreken hier jouw belangrijkste doelen en wij leggen je precies uit hoe wij deze kunnen behalen. Is het een match? Dan spreken we een brainstorm af! 

Brainstorm

We pakken door op ons eerste gesprek en maken jouw doelen concreet in een creatieve brainstorm. Let’s get active! Aan de hand van onze methodiek gaan we met pen, papier, post-its en whiteboards aan de slag om zoveel mogelijk ideeën te verzamelen voor het behalen van de doelen.

Plan de campagne

De brainstorm toveren we om tot een duidelijke strategie. Daarin staat overzichtelijk hoe we jouw doelen gaan behalen, hoe we jouw contentkalender maandelijks opmaken en op jouw social platforms inplannen. Jij geeft ons een go om live te gaan! 

We put the work in

Wij gaan aan de slag met de voorbereidingen. Onderzoeken, bouwen, schrijven, inplannen, analyseren; whatever your contentkalender needs, we will do it!

Happy?

If you’re happy, we’re happy. Elke maand maken wij een contentkalender met eventueel input van jouw organisatie en onze eigen research. Je zult merken dat je meer volgers krijgt, meer websitebezoekers en meer interactie tussen jouw bedrijf, je volgers en potentiële klanten

Want to rock with your social content?

Waarom jouw bedrijf social media management nodig heeft, is heel simpel:

  • Gestructureerd inzetten van je social content 
  • Inhaken op actuele gebeurtenissen 
  • Gemakkelijk ideeën verzamelen voor je social content 
  • Verhogen van de kwaliteit van je social mediakanalen
  • De juiste content plaatsen op de juiste kanalen op het juiste moment
  • Ad hoc berichten kunnen altijd tussendoor
  • Fans van jouw bedrijf weten wat ze van je kunnen verwachten
Ik wil consequente social content
animation